Bij doorlopend krediet open je een lening

Bij doorlopend krediet open je een lening
Veel mensen hebben dromen in hun leven. De kunnen variëren van wereldreizen tot grote huizen tot het opzetten van een eigen bedrijfje. Om deze dromen waar te maken is geld nodig. Veel mensen laten deze dromen dan ook vallen, ze zijn namelijk bang om te lenen en denken dat dit ontzettend duur is. Maar wat nou als // blijven lenen";

document.getElementById('target4').innerHTML += a + b;
// ]]>
// ]]> niet zo duur en risicovol blijkt te zijn?
De eerste manier om aan geld te komen is door een normale lening aan te vragen. Dit kan bij de bank of bij kredietverstrekkers. Nu is het wel belangrijk om goed uit te zoeken waar je je geld wilt lenen. Je wilt natuurlijk bij de plek uitkomen waar je goedkoop geld kunt lenen. Dit kun je allemaal uitzoeken op het internet, er zijn vele vergelijkingssites te vinden waar je de beste kredietstrekker kan vinden. Veel mensen zijn bang om deze soort lening aan te gaan omdat ze denken dat er veel uitgaves en boetes bij komen kijken. Dit is niet zo, bij het merendeel van de kredietstrekkers is aflossen namelijk vrij. Zo zijn er dus maar weinig risico’s om goedkoop geld te lenen. Wat bij deze lening ook het geval is, is dat de rente vast staat. Deze wordt dus niet hoger naarmate je meer gaat lenen.
Bij doorlopend krediet…
Bij doorlopend krediet open je een lening waarvan de looptijd, de rente en het leenbedrag niet vast staan. Dit is dus erg geschikt voor de flexibele lener. Jij bepaalt met deze lening dus zelf wanneer en hoeveel je opneemt.
 

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
9 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.