FREE PALESTINE DEMO – AMSTERDAM

free palestine. solidair met palestina.
1 jaar na de oorlog tegen gaza hield youth for palestine / back to palestine een demonstratie in amsterdam tegen de aanhoudende onderdrukking en agressie van israhel.
vanaf de dam liep de demonstratie door de binnenstad via rokin – vijzelstraat – utrechtsestraat – rokin en weer terug naar de dam. hoewel levendig en luidruchtig was het door overheidscensuur een tam protest : oa verbale & visuele support aan de palestijnse verzetsbeweging hamas is verboden. dit kriminaliseren van steun aan verzet tegen apartheid; moord; onderdrukking; kolonialisme en landroof past in het beleid van de nederlandse overheid, die zonder scrupules de moorddadige apartheidspolitiek van israhel al meer dan een halve eeuw steunt.
gaza vorig jaar zomer: kinderen afgeslacht; burgers levend verbrand; ziekenhuizen; scholen en flatgebouwen gebombardeerd…. we zitten met een minister-president opgescheept die dit proportioneel geweld vindt als uiting van het recht op zelfverdediging. landroof en bezetting worden beloond met het recht om oorlogsmisdaden te plegen en een komplete bevolking te terroriseren. nederland schaart zich achter de terreur van het joodse kalifaat en geeft zelfs nederlandse jihadgangers de vryheid de terrorist uit te hangen in de terreurorganisatie idf.
met de blauwwitte davidstervlag, het symbool van zionistisch staatsterrorisme, mag je met instemming vd smeris op de dam wapperen. maar wee degene die het waagt een hamasvlag te tonen, dan volgt inbeslagname met kans op arrestatie en boete. morele steun aan verzet tegen landroof en bezetting is een overtreding.
* weg met het zionisme uit palestina – steun hamas in hun verzet *
: : :

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.