Blokkade kamp zeist

Date: 
Thursday, November 26, 2015 - 05:45
Body: 

NU LIVE Vannochtend is er door de Anarchische Anti Deportatie Groep Utrecht wederom een actie op touw gezet bij de gesloten gezinslocatie in kamp zeist. Er is op dit moment een blokkade bij de ingang van het kamp om bouwverkeer tegen te houden dat werkt aan de uitbreiding van het kamp. Ook hebben meerdere mensen de muren van de gezinsgevangenis beklommen om te zien hoe zo`n kamp er uit ziet, solidariteit en medeleven te tonen met de mensen die opgesloten zitten. En wellicht het belangrijkste, om zichtbaar te maken watvoor misstanden zich daar voltrekken Met een beetje geluk kunnen jullie met hen meekijken hier op onze live pagina, Er zullen hier live updates gedaan worden over de actie.
UPDATE 09:34 -De mensen op de muur en in de lock-ons aan de poort zetten ondanks de ochtendkou gewoon door. Politie heeft hoop dat de demonstranten uit eigen initiatief weg zullen gaan. Wij denken dat dit lichtelijk optimitisch is.
UPDATE 10:41 Politie vordert op last van de burgemeester dat de activisten weg moeten bij hoofdpoort. Demonstratie mag wel verder gaan verderop op de weg. Meer informatie volgt. Meer informatie kun je vinden op noborder.nl

photos: