Squating

Events and reports on squats and evictions

Bungehuis occupation & eviction live stream

live broadcast:

http://deathstar.puscii.nl:8000/pinknoise.ogv

Your browser does not support the video tag. Use for example vlc to play the video: http://deathstar.puscii.nl:8000/camera.ogv

Swamp is getting evicted (utrecht)

audio: 

 

 

Vrijdag 2 november 2018, Utrecht. Op dit moment is de politie ‘the Swamp’, een gekraakte alternatieve woongemeenschap, aan het ontruimen dat vijf jaar in Kanaleneiland Utrecht heeft bestaan. De krakers verzetten zich tegen de ontruiming door zich vast te ketenen aan hun huizen. Ze beschermen het jonge bos tegen illegale boomkap aangezien de benodigde vergunningen nog niet aangevraagd zijn door eigenaar Borghese Real Estate B.V.

Date: 
Friday, November 2, 2018 - 00:00 to 23:45

Ontruiming Bungehuis Amsterdam

Date: 
Tuesday, February 24, 2015 - 00:00 to 23:45

No Bordercamp rotterdam 2013

Date: 
Friday, August 2, 2013 - 00:00 to Saturday, August 10, 2013 - 23:45

Recht op Stad: Demonstratie 1 oktober 19:00u @ dam, Amsterdam

Actie! Bescherm het Recht op Stad! Recht op sociaal (woon) beleid De stad is van iedereen, dus ook van de armen en de vluchtelingen. Het stadsbestuur dient pal te staan voor de grootst mogelijke mix waardoor niet alleen mensen of organisaties met geld, maar iedereen een kans maakt zich te vestigen op een plek naar keuze. De binnenstad is een essentieel onderdeel in de leefbaarheid van de stad en moet dus ook behouden blijven voor goedkope huur van woningen & winkels. Recht op samenleven Een grote stad bestaat uit haar buurten.

Date: 
Thursday, October 1, 2015 - 19:00 to 23:30

Vloek ontruiming overzicht

Vijf van de tien activisten die afgelopen woensdag vrijplaats De Vloek hebben verdedigd tegen ontruiming, worden nog vastgehouden tot aan hun rechtszaak op 23 september. Ze zijn gisteren over 5 gevangenissen in heel Nederland verspreid. De vijf worden verdacht van het overtreden van de kraakwet (art. 138a) en openlijke geweldpleging (art 141).

video: 
Vloek ontruiming overzicht
Vloek ontruiming overzicht

Verslag onafhankelijkheids viering van De Vloek

Vloek eviction is over, so is the livestream, here is a video overview of the eviction, more footage will follow later. Pinknoise rapporteert live over de viering van de onafhankelijkheid van De Vloek, (voormalig deel van Scheveningen, Den Haag). Recentelijk riep De Vloek haar onafhankelijkheid uit. Pinknoise is ter plekke om verslag te doen van deze gebeurtenis.

Date: 
Sunday, September 6, 2015 - 21:45
Subscribe to RSS - Squating